Baenks banken; banken met karakter

Als je gaat kijken voor een nieuwe bank dan heb je keuze genoeg. Er zijn zoveel producenten die banken maken. Hoe zou je het vinden als je een bank op maat kon laten maken? Helemaal zoals jij dat wilt en met een geweldig zitcomfort? Met de Baenks banken kan dat. De banken staan bekend om hun eigenzinnige karakter dat tegelijkertijd stijlvol en verleidelijk is. De banken zijn net even anders dan andere banken en je kunt ze op maat samenstellen precies zoals je wilt. Wil jij zo’n bank? Lees dan snel verder. Want in dit artikel lees je alles over de bank die het beste past bij jouw wensen past en waar je nog bijpassende stoelen bij kunt kiezen ook.

Onderscheidend met karakter

De Baenks banken zijn in geen enkel opzicht te vergelijken met andere banken. Ze hebben een geheel eigen stijl en elke bank vormt een eyecatcher in je huis. Ze worden gemaakt met oog voor detail en er wordt alleen gewerkt materialen van hoge kwaliteit. Of je nu kiest voor een model gemaakt van leder of stof. Het allerbelangrijkste is dat de meubels heel erg lekker zitten. Als je op deze bank neerploft wil je niet meer opstaan. Het is een merk dat ervoor kiest om gezien te worden. Je krijgt standaard 7 jaar garantie waaruit blijkt dat het merk ook echt achter haar meubels staat.

Baenks banken; eigenzinnig design

Baenks banken is ontstaan toen een aantal ondernemers de handen ineen sloegen om een statement te maken in de meubelwereld. Ze maken geen mainstream meubels, maar meubels die zich onderscheiden door hun vorm en door de kwaliteit. Daarbij nemen ze een voorbeeld aan de mode industrie waar elk jaar nieuwe vormen en kleuren getoond worden. De banken en fauteuils gaan mee met de trends en worden gemaakt met de nieuwste technieken.

Maak je bank op maat

Bij Baenks banken kies je niet voor een standaard model, maar stel je eigen bank samen. Zo kun je het formaat en de grootte van de bank aanpassen aan je wensen. Als je kiest voor de modellen met een houten frame snap je meteen wat we bedoelen met uniek. Je kunt de elementen van de banken zelf samenstellen en zo je eigen unieke zithoek creëren. Daarmee is er een bank voor elke ruimte te maken. Of je nu een grote of een kleine bank kiest, of een hoekbank of een hele grote u-model bank wilt hebben. Je kiest zelf wat je mooi vindt. Elke bank heeft dezelfde basisvoorwaarde. Dat is dat bank niet alleen goed moet zitten, maar dat de bank heerlijk moet zitten. Als je eenmaal op de bank gezeten hebt wil je geen andere bank meer.

Maak het af met bijpassende fauteuil

Je hoeft het niet bij Baenks banken te laten. Je kunt je zithoek aanvullen met bijpassende fauteuils die je zelf ook weer kunt laten bekleden in verschillende kleuren. Zowel de lederen modellen als de stoffen modellen van de banken en stoelen zijn makkelijk schoon te houden en onderhoudsvriendelijk.