Een slotenmaker altijd tot jouw dienst!

Een slot dat kapot is, een sleutel die binnen is achtergebleven of een sleutel die afgebroken is. Allemaal redenen waarom je een slotenmaker kan bellen. Maar wat wanneer dit gebeurt op een zondagnacht? Ook dan kan je gelukkig iemand van slotenmaker123 contacteren! 

Betrouwbare slotenmaker

Je had het waarschijnlijk niet in je hoofd dat je tijdens een zondagnacht een slotenmaker zou moeten bellen. Wanneer je alleen bent en je hebt jezelf buitengesloten, dan is er geen andere oplossing dan een slotenmaker contacteren. Zeker op dat tijdstip wil je graag een betrouwbaar persoon op wie je kan rekenen. Gelukkig kan je dan rekenen op de slotenmakers van Slotenmaker123. Zij staan 24/24 voor jou klaar en helpen jou graag uit de nood. 

Slot vervangen

Of een slot vervangen nodig is hangt af van de situatie waarin jij je bevindt. Is de sleutel afgebroken in het slot of ben je hem binnen vergeten? Dat zijn twee verschillende situaties. In welke situatie je ook zit, de slotenmaker zal altijd zijn best doen om het slot open te krijgen zonder het te moeten vervangen. Soms gaat het helaas niet anders en moet het slot vervangen worden. Er wordt altijd eerst om een akkoord gevraagd alvorens de slotenmaker zomaar het slot vervangt. 

Offerte aanvragen

Een slotenmaker laten komen, kost altijd geld. Zeker wanneer het om een spoedopdracht gaat zoals op een zondagnacht. Dan wordt er natuurlijk extra aangerekend. Dit kan soms een onaangename verrassing zijn. Wanneer je niet dringend beroep dient te doen op een slotenmaker, raden we altijd aan om eerst een offerte aan te vragen en dan pas te beslissen. Zo kom je niet voor onverwachte financiële problemen te staan.