Het uiterlijk van de badkamer verbouwen met beton Cire

Ben je het verouderde uiterlijk van de badkamer beu, maar terughoudend om een ​​grote onderhoudsbeurt uit te voeren omdat er vaak materiaalresten achterblijven die de ademhaling belemmeren? Als alternatieve keuze kunt u kiezen voor een badkamer met beton cire. Beton cire is niet alleen eenvoudig aan te brengen, maar ook zeer stevig en daardoor geschikt voor gebruik in de badkamer, daarnaast is de keuze voor moderne kleuren een pluspunt van beton cire. Zoals het werkt, hoeven we alleen de muur of badkamervloer te coaten met beton cire, het materiaal is in vloeibare vorm dus het is heel gemakkelijk aan te brengen, we hoeven alleen de betonnen cire af te vlakken op de muur of muur die eerder is stofvrij gemaakt en gepolijst met polijstmachine.

 

Het proces van het coaten van de badkamermuren met beton cire

De badkamer met betoncire maakt de uitstraling van een moderne badkamer zonder de hele wand en vloer te hoeven verbouwen. We kunnen ons zorgen maken over de vraag of het mogelijk is om gewoon door de betonnen cire op de muren of badkamervloer te coaten, perfect kan blijven plakken. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, want de beton cire vorm die oorspronkelijk vloeibaar was, zal uitharden wanneer deze wordt blootgesteld aan lucht. Net als massief beton zal deze betonnen cire-laag stevig de basis van de muren en de vloer vastgrijpen. Alvorens de betonnen cire te coaten, moeten we ons voorbereiden om de eerste laag pre-beton cire aan te brengen. Het is de bedoeling dat de basis van de wanden en vloeren klaar is voor de volgende stap, namelijk het coaten met beton cire van Betonstunter.

 

Hoelang duurt het en wat kost het?

Voor het hele proces van het coaten van de badkamer met beton cire, duurt het geen dagen. We kunnen het zelfs zelf toepassen zonder de hulp van een huizenbouwer. Het scheelt dus veel energie en tijd. Wat we nodig hebben wanneer we het proces van het coaten van een badkamer met beton cire beginnen, is ervoor te zorgen dat we de video-tutorial hebben en weten hoe het werkt. We kunnen de apparatuur en het werkingsmechanisme krijgen van de website van het bedrijf dat beton cire verkoopt. De uitrusting is eenvoudig. Hetzelfde geldt voor de apparatuur voor het schilderen van muren. Alleen in het afwerkingsgedeelte moeten we nog steeds een vloerpolijstmachine gebruiken, zodat het eindresultaat dat we krijgen glad en netjes kan zijn.

 

Bron: https://www.betonstunter.nl/