Verstopte riolen zijn verleden tijd met een rioolservice

Niets is zo lastig als een verstopte riool of een verstopte afvoer. Het komt altijd op de verkeerde moment en het moet daarom zo snel mogelijk opgelost worden. Een goede en snelle rioolservice is dan aangewezen.

Hoe ontstoppen?

In eerste instantie kan je altijd proberen om zelf de verstopping te verhelpen. Een vaak gebruikt product hiervoor zijn sodakristallen. Je doet een aantal kristallen in de afvoer en laat dit even inwerken. Nadien spoel je de afvoer met kokend water door waardoor de kristallen worden opgelost. Wanneer dit niet lukt, moet je beroep doen op een gespecialiseerd bedrijf. Zij proberen de verstopping te verhelpen via verschillende opties. Een kruipkelder of ontstoppingsput is een mogelijkheid.

Niet enkel rioolproblemen

Riool ontstoppen Amsterdam is niet de enige service dat ORS rioolservice aanbiedt. Wanneer je een stank geur in je huis waarneemt, kan je ook beroep doen op dit bedrijf. Zij gaan met behulp van stank detectie apparatuur op zoek naar de bron van de stank. In de meeste gevallen is een verstopping of een lek in een riool ook hier het probleem.

Enkel betalen bij een oplossing

ORS rioolservice hanteert de ‘no-cure-no-pay’ regel. Zolang het bedrijf geen oplossing heeft of vindt voor je probleem, hoef je als klant niet te betalen. Aangezien de kans bestaat dat je riool verstopt raakt na de werkuren, kan je dag en nacht beroep doen op het bedrijf. Dit ook zeven dagen op zeven. Belangrijk om te weten is dat er natuurlijk wel een extra toeslag bovenop de basisprijs wordt aangerekend wanneer ze in de avond of tijdens het weekend moeten langskomen. De basisprijs ligt vast op 150 euro inclusief gebruikt materiaal en één werkuur. Indien er bijhorende werkzaamheden nodig zijn, wordt dit extra aangerekend.